Shoppingresa Tyskland - Lübeck

Avresa: 6-7 oktober 2018

Avresa:  13-14 april och 5-6 oktober 2019

 

 

Är det dags att fylla på mat och dryckesförrådet? Följ med oss på en kort bussresa till Tyskland där vi besöker det stora varuhuset Citti i Lübeck.  Här finns över 80 000 varor, bland dessa hittar du t.ex. en välsorterad vinavdelning och en ostbutik med produkter från världens alla hörn.

 

 

Dag 1: Bussresa till Tyskland - handla på varuhuset Citti

Denna bussresa till Tyskland och Citti avgår enligt tider ni får med er bekräftelse. När alla glada resenärer har stigit ombord på bussen bär det av mot Danmark där vi tar färjan över från Rödby till tyska Puttgarden. Bussresan fortsätter sedan söderut på Autobahn och sedan har vi inte långt innan vi närmar oss Lübeck. Vi åker direkt till köpcentret Cittimarkt där dagens inköp väntar. (http://www.citti.se/)

 

Fram mot eftermiddagen när inhandlingen av diverse varor är klar går bussresan vidare till vårt fyrstjärninga hotell i Lübeck. Hotellet ligger i centrum och serverar en mycket fin frukostbuffé.

 

Gamla Stan i Lübeck erbjuder ett stort utbud av restauranger och sevärdheter. Vi rekommenderar ett besök på det världsberömda kaféet Niederegger som har äkta marsipanbakverk.

 

 
 

Dag 2: Dags för bussresa hemåt

Efter frukost beger vi oss hemåt. På denna bussresa gör vi även ett stopp på cirka två timmar på vägen mot Puttgarden för inköp. 

Pris


 
1495:- (del i dubbelrum*)
*Standardrum
 
Enkelrumstillägg: 560:- p.p (Standardrum)
 

Inkluderar 

  • Resa med modern turistbuss
  • Bro- och färjeavgifter
  • Vägskatter i Danmark och Tyskland 
  • 1 natts logi (del i dubbelrum) med frukost 
 
Våra resenärer ansvarar själva för införskaffandet av avbeställningsskydd. Vi tillämpar allmänna resevillkor enl. paketreselagen.
 
 

Information


 

Läs innan avresa (resevillkor och info) 

Resevaluta: Euro
 

Information om hotellet


 
 
Park Inn by Radisson
Lübeck Hotel **** 
 
Willy-Brandt-Allee 1-5 
D-23554 –  Lübeck
 

+49 (451) 15040
 

Hotelleti Lübeck ligger endast ca 3 minuters gångväg från stadens historiska stadskärna. De har en egen restaurang och bar där ni kan koppla av och äta en bit mat. 

Ryssbybygdens Buss AB, Tel: 0372-40020    -    info@ryssbybygdensbuss.se    -    www.ryssbybygdensbuss.se